FUTSAL

Poznati reprezentativci koje će u utorak igrati protiv Izraela u Varaždinu

HNS

Objavljeno: 04.11.2022. 11:39

Zadnja izmjena: 04.11.2022. 11:46

Izbornik hrvatske futsalske reprezentacije, Marinko Mavrović, objavio je popis igrača za predstojeću kvalifikacijsku utakmicu za Svjetsko prvenstvo protiv Izraela u Varaždinu 8. studenoga.

Na Mavrovićevom popisu našli su se sljedeći igrači: 

  • Zoran Primić (Square), Filip Bašković (Novo Vrijeme), Franco Jelovčić (Sporting Anderlecht), Duje Kustura (Olmissum), Kristijan Postružin (Futsal Dinamo), Luka Perić (Futsal Dinamo), Mateo Mužar (Futsal Dinamo), Marko Kuraja (Olmissum), Dario Marinović (Square), David Mataja (Stanoinvest Futsal Pula), Kristian Čekol (Futsal Dinamo), Josip Jurlina (Olmissum), Antonio Sekulić (Olmissum), Niko Vukmir (Stanoinvest Futsal Pula) i Luka Pavlović (Universitas).

- Bez obzira na činjenicu da smo protiv Izraelaca nedavno slavili uvjerljivu gostujuću pobjedu, utakmici moramo pristupiti maksimalno ozbiljno kako bismo nastavili naš pobjednički niz. Na žalost, za ovu smo akciju ostali bez vrlo važnog igrača, Tonija Jelavića, koji neće biti s nama zbog privatnih obaveza, ali imamo dovoljno kvalitetan kadar i uvjeren sam da se njegov izostanak neće osjetiti”, rekao je izbornik Marinko Mavrović.

Reprezentacija će se okupiti u subotu, 5. studenoga, u Zagrebu, odakle putuje prema Prelogu, gdje će dočekati utakmicu trećeg kola glavne runde europskih kvalifikacija za SP protiv Izraela koja se u dvorani u Varaždinu igra u utorak, 8. studenoga od 19 sati.

Hrvatska je u prva dva kola upisala uvjerljive pobjede nad Mađarskom (5:1) i Izraelom (7:0).

Komentari