pretposljednje kolo

PPD ZAGREB I MESHKOV BREST U četvrtak vas u varaždinskoj Areni očekuje vrhunski rukomet

Objavljeno: 14.03.2017. 14:45

Zadnja izmjena: 14.03.2017. 14:46

Foto: Petra Mlinarić

U četvrtak, s početkom u 18 sati će se u varaždinskoj Areni odigrati utakmica 17., pretposljednjeg kola SEHA Gazprom lige u kojoj će svoje snage odmjeriti PPD Zagreb i Meshkov Brest.

Ovo je već četvrti put u ovoj kalendarskoj godini da će ove dvije momčadi odmjeriti snage, a do sada su odigrali dva puta neriješeno, a jednom je PPD Zagreb i izgubio od Meshkova i to na  početku Lige prvaka, podsjetio je pomoćni trener Vladimir Jelčić.

- O toj momčadi možemo reći sve najbolje, jedna top momčad, s kvalitetnim pojedincima koja je pobijedila u osmini prvaka i imaju jednu kvalitetu da prođu dalje. – rekao je Jelčić.

Nakon posljednje odigrane utakmice Jelčić ističe kako nastoje regenerirati igrače, da mogu  odmoriti te da sljedeću utakmicu protiv Veszprema mogu odigrati s jednom kvalitetnom momčadi.

Tin Kontrec nekadašnji igrač Varaždina 1930, a koji već dugo brani boje PPD-a Zagreb je dodao kako ova utakmica rezultatski neće značiti puno, no momčadi je itekako važna zbog samopouzdanja koje svima treba prije dvije velike utakmice s prvakom, Veszpremom.

Kontrec je iskoristio ovu priliku i pozvao sve koji vole i sport da dođu pogledati utakmicu, a oni će dati sve od sebe da se publici oduže na najbolji mogući način, a koja ih je, kako kaže, do sada bodrila od prve do zadnje minuta i dala jedan veliki vjetar u leđa.

 

Komentari