EHF Lige prvaka

PPD Zagreb u varaždinskoj Areni dočekuje poljsku Orlen Wislu Plock

PPD Zagreb

Objavljeno: 25.10.2022. 08:10

Zadnja izmjena: 25.10.2022. 08:15

U 5. kolu rukometne Machineseeker EHF Lige prvaka, rukometaši PPD Zagreba u srijedu, 26. listopada s početkom u 18.45 sati, u varaždinskoj Areni dočekuju poljsku Orlen Wislu Plock.

Poljaci trenutno imaju dva boda više od 'Lavova' i pobjeda u Varaždinu bi zasigurno puno značila za momčad Ivice Obrvana koja u susret ulazi u dobrom raspoloženju nakon sjajnog izdanja u domaćem prvenstvu protiv Moslavine.

Zagrebaši su ove godine već odigrali jedan susret protiv momčadi Wisle iz Plocka – krajem osmog mjeseca Poljaci su na pripremnom turniru slavili 31:27. Hrvatski reprezentativac Tin Lučin kao i bivši igrači Zagreba Lovro Mihić te Leon Šušnja jedni su od glavnih motora igre poljske momčadi za koju su i trener Ivica Obrvan kao i kružni igrač Željko Musa imali samo riječi hvale. Bez obzira na to – glavni cilj je nova pobjeda u Ligi prvaka.

Ivica Obrvan, trener PPD Zagreba izjevio je kako im dolazi ozbiljan protivnik koji je jako dorbo raspoložen.

- Mi imamo određenih problema s ekipom – konkretno Zvonimir Srna koji još uvijek privodi svoju ozljedu kraju i upitan je za susret protiv Wisle kao i Ivan Čupić. Pripremamo se za Wislu, fokusirani smo na svoj nastup i cilj su naravno novi bodovi. Smatram da bi nam novi bodovi puno značili, kao i Poljacima uostalom, ali dat ćemo sve od sebe da u Varaždinu dođemo do pobjede, dodao je Obrvan.  

Željko Musa, igrač PPD Zagreba naglasio je kako ne smiju olako ući u ovaj susret EHF Lige prvaka.

- Ozbiljan su oni protivnik, međutim smatram da u srijedu, i u odsustvu nekih igrača, moramo pokazati da smo prava momčad u utakmici koja je važna za obje momčadi. Smatram da nas čeka veoma interesantna utakmica s puno stresa i nervoze ali kažem, moramo zaboraviti na naše probleme i učiniti sve da dođemo do pobjede, zaključio je Musa.  

Komentari