MNK NOVI MAROF

Pred malonogometašima iz Novog Marofa je finale sezone

Objavljeno: 09.03.2021. 19:06

Zadnja izmjena: 09.03.2021. 19:26

MNK Novi Marof u prošlih nekoliko tjedana prošao je kroz teško razdoblje izgubivši tri derbi susreta u 2. HMNL Zapad.

Predsjednik kluba Dragutin Đakmanec kaže da su izgubili malo na svojim greškama, a malo greškama sudaca te stjecajem okolnosti, jer su primjerice u susretu u Puli već u prve tri minute imali sedam prekršaja.

- U Gorici smo loše igrali, a vjerojatno to proizlazi iz činjenice i da većina naših igrača igra i veliki nogomet, a u tim klubovima su počele pripreme. Tako da su noge bile teške od prvih vanjskih treninga, koji su najčešće fokusirani na fizičku pripremu. Pred nama su tri susreta, a prvi je s Bjelovarom u Ljubešćici. Osim njih očekuju nas još susreti s Jesenjem i Otočcem, te očekujemo da sezonu završimo među prve četiri momčadi. Realno ove sezone ipak nismo bili spremni za osvajanje druge lige ali treće mjesto bi bilo realno. Važno je da je atmosfera u klubu i momčadi dobra, dodao je Đakmanec.

Pomoć ŽNS Varaždin

Juniorska ekipa MNK Novi Marof igra prvu ligu, koja je podijeljena u četiri skupine, a u svojoj su na petom mjestu. Seniorska ekipa uvijek priključuje juniore te na taj način održava domaći sastav, a čak i u juniorskoj ekipi igra polovica kadeta.

- ŽNS Varaždin nam je pomogao da financijski ovu natjecateljsku sezonu izguramo do kraja. Naši sponzori također se nalaze u teškoj situaciji ali nas nisu napustili međutim sudjeluju s manjim iznosima, zato nam je dobrodošla pomoć ŽNS Varaždin da bez financijskih stresova zaokružimo sezonu, naglasio je Đakmanec.

Ove godine MNK Novi Marof navršava 30 godina djelovanje te se priprema proslava i obilježavanje jubileja, kada epidemiološke prilike dozvole.

Komentari