gostovanje u poreču

Predstavnici Varaždinske županije osvojili visoka mjesta na Sportskim igrama za osobe s invaliditetom

Objavljeno: 27.10.2016. 13:38

Foto: PR

Proteklog vikenda na održanim sportsko - rekreativnim igrama za osobe s invaliditetom u Poreču, Varaždinsku županiju je predstavljalo čak 18 natjecatelja koji su se natjecali u tri discipline, elektroničkom pikadu, boćanju i visećoj kuglani. 

Muška ekipa Sportskog saveza osoba s invalidnošću Varaždinske županije je u elektroničkom pikadu postigla nevjerojatan uspjeh, naime, osvojili su status državnog prvaka, dok je Ivica Bregović, inače član ILO Ivanec u istoj kategoriji osvojio naslov državnog prvaka.

Naslov državnog prvaka u električnom pikadu, ali i državnog prvaka u visećoj kuglani osvojio je i Krunoslav Pavlinec, ali u kategoriji cerebralne paralize.

Ženska ekipa ŠSOI Varaždinske županije je u električnom pikadu osvojila visoko drugo mjesto. 

Zavidne uspjehe predstavnici Varaždinske županije postigli su i u kategoriji viseće kuglane gdje su također osvojili naslove ekipnog i pojedinačnog državnog prvaka. Pojedinačni prvak u kategoriji viseće kuglane tako je postao Ivan Jagić iz Ludbrega.

Osim navedenih rezultata, predstavnici Varaždinske županije su osvojili visoko drugo mjesto u disciplini boćanja, dok su u kategoriji cerebralne paralize zauzeli četvrto mjesto.

Što se tiče cjelokupnog poretka, zbrajali su se postignuti rezultati u svim disciplinama te je tako Varaždinska županija osvojila odlično 2. mjesto.

Sportsko - rekreativne igre državne razine za osobe s invaliditetom u Poreču su se održale zahvaljujući organizaciji Hrvatskog paraolimpijskog odbora.

 

 





 


 

 

 

 

 

 

Komentari