Premijer liga rukometaša: Zagreb ipak prejak za Dabrove

Objavljeno: 13.05.2014. 20:48

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 08:27

Foto: Andrej Švoger

U utakmici 6. kola lige za prvaka Varaždin je pred više od 1800 gledatelja izgubio od Zagreba rezultatom 26:35.

Jedino vodstvo na utakmici Dabrovi su imali na samom početku, poveli su 2:0, međutim favorizirani Zagreb brzo je postavio stvari na svoje mjesto.

Prvih desetak minuta rezultat je bio u egalu (Varaždin je čak i vodio 7:6), međutim onda su se gosti iz Zagreba mini serijom 4:0 prvi puta odvojili i tu razliku do poluvremena samo povećavali (13:20). U nastavku igralo se više manje gol za gol. Varaždinci su nastojali parirati vidljivo kvalitetnijoj momčadi Zagreba, na kraju  minus devet – 26:35.

U momčadi Varaždina najefikasniji igrač bio je Ante Tokić sa šest postignutih pogodaka, slijedili su ga Kuduz sa pet i Horvat s četiri pogotka, a najefikasniji igrač susreta bio je gostujući igrač Antonio Kovačević s osam postignutih pogodaka.

Ove dvije momčadi ponovno će se susresti već u petak, i to u Umagu, gdje je na rasporedu završni turnir kupa Hrvatske. Jedan polufinalni par čine Zagreb Croatia osiguranje i Varaždin, u drugom polufinalu igrad će Nexe i Dubrava. U subotu je na rasporedu utakmica za treće mjesto, a veliko finale hrvatskog rukometnog kupa igrat će se u nedjelju.

Sa završnog turnira kupa Hrvatske izvještavat ćemo na portalu eVaraždin.

Komentari