prijateljska i sportska gesta

PREPOZNAJETE SIMBOLIKU BROJKE? Udruga Naš Hajduk donirala svojim prijateljima iz NK Varteksa 1911 kuna

Objavljeno: 06.10.2017. 18:43

Zadnja izmjena: 06.10.2017. 18:43

Prije nekoliko tjedana pisali smo o pionirskom pothvatu NK Varteksa da se financira putem crowdfunding kampanje. I koliko god se ta ideja nekima može učiniti idealističnom, počela je davati vrlo konkretne rezultate.

>> NK Varteks prvi u Hrvatskoj kreće u financiranje kluba putem crowdfundinga

Prema objavi na fejsu NK Varteksa. prijateljska Udruga Naš Hajduk donirala je iznos od  točno 1911 kuna NK Varteksu, čime pomaže prikupljanje sredstava potrebnih za funkcioniranje u Trećoj HNL te za razvoj omladinske škole. Naš Hajduk ovim želi simbolično izraziti podršku jednom od rijetkih "socios" klubova u Hrvatskoj koji se već godinama bori za izgradnju kluba u Varaždinu na zdravim temeljima neovisan o političkoj volji i privatnim interesima te ravnopravan u svim natjecanjima s rezultatima koji su odraz igre, a ne sudačkih odluka. 

Nastavak je ovo i dobrih odnosa Udruge s klubom koji je nakon neodigranog derbija 22. studenog 2014. godine dao podršku Hajduku, pa je i ova donacija mali korak u borbi za zajednički cilj - pošteni nogomet. Nadamo se da ste odmah uhvatili i simboliku brojke - jer je legendarni Hajduk osnovan 1911. godine.  A crowdfunding kampanja Varteksa se nastavlja i svoj doprinos možete dati i vi na web stranici SupportVarteks.com.

Komentari