NOGOMETNI KLUB ORAČ

Prijateljska utakmica NK Orač i ekipe Druge gimnazije Varaždin, koja se kvalificirala na školsko SP

Objavljeno: 01.04.2019. 14:27

Zadnja izmjena: 01.04.2019. 14:36

Sutra, utorak, 2. travnja odigrati će se prijateljska nogometna utakmica između Nogometnog kluba Orač i Druge gimnazije Varaždin, ekipe koja se plasirala na Svjetsko školsko natjecanje u velikom nogometu.

Varaždinska Druga gimnazija predstavljati će Hrvatsku na Svjetskom školskom natjecanju u velikom nogometu koje se održava od 6. do 11. travnja 2019. u Beogradu.
Podsjetimo, Hrvatski školski športski savez u Puli je organizirao kvalifikacije koje su se održale prošle godine, za odlazak na Svjetsko školsko nogometno prvenstvo. Varaždinci su izgubili od Škole za turizam i ugostiteljstvo iz Pule 1:0, ali su pobijedili pulsku Gimnaziju 6:0 i kao najbolja momčad kvalifikacija ostvarili plasman na SP.

Tri igrača Druge gimnazije Varaždin koja putuju na Svjetsko prvenstvo, dolaze iz područja Općine Petrijanec a to su: Emanuel Mihalić, Ervin Sokač i Silvio Jovan, te im iz Općine Petrijanec još jednom čestitaju na uspjehu.

Prijateljska utakmica u kojoj je cilj da se obje ekipe uigraju za nadolazeće susrete, a rezultat nije od primarnog značaja. Iz NK Orač i Općine Petrijanec pozivaju sve roditelje i ljubitelje nogometa na sutrašnju nogometnu utakmicu u Petrijancu s početkom u 16,00 sati.

Komentari