ŽNS VARAŽDIN

Prijave na natječaj za dodjelu Priznanja ŽNS Varaždin za 2022. godinu

Objavljeno: 24.01.2023. 11:42

Zadnja izmjena: 24.01.2023. 11:45

Na prijedlog Komisije za marketing IO ŽNS Varaždin, Odbor za hitnost ŽNS Varaždin donio je odluku o raspisivanju natječaja za imenovanje osoba za dodjelu Priznanja ŽNS Varaždin za 2022. godinu.

Natječaj i obrazac nalaze se u na internet stranici ŽNS Varaždin, a rok za dostavu imena je 20. veljače. Ne mogu se predlagati one osobe koje su već dobile priznanje.

Priznanje ŽNS Varaždin dodjeljuje se u znak priznanja i časti za osobite doprinose razvitku nogometnog sporta na području Varaždinske županije za 2022. godinu. Pravo predlaganja kandidata imaju nogometni klubovi i udruge članice ŽNS Varaždin

Za dodjelu priznanja mogu se, za osobite doprinose za razvoj i unapređenje nogometnog sporta, postignute izuzetne rezultate, značajno ostvarenje znanstvenog, stručnog i pedagoškog rada u svim kategorijama igrača u klubu predložiti:

  • fizička osoba u Klubu, članici ŽNS Varaždin, ako u nogometnom sportu aktivno djeluje najmanje 25 godina i ima navršenih 55 godina života.
  • fizička osoba u Udruzi, članici ŽNS Varaždin, ako u nogometnom sportu aktivno djeluje najmanje 25 godina i ima navršenih 55 godina života.

Komentari