KK IVANČICA

Pripreme ivanečkih košarkaša na igralištu Srednje škole Ivanec

Objavljeno: 17.08.2021. 19:24

Zadnja izmjena: 17.08.2021. 19:27

Počele su prireme juniorske i seniorske momladi Košarkaškog kluba Ivančica iz Ivanca.

Uz nedostatak nekoliko igrača, seniorska i juniorska ekipa održali su prvi trening pred sezonu 2021/22. Seniorski roster nije se bitno promijenio. Klub su napustili Martin Mlinarić i Bruno Ranogajec koji će nastaviti igrati u matičnom klubu KK Krapina. Postoji mogućnost da se do početka sezone roster i poveća. Prema riječima trenera Manjerovića cilj je namučiti svakog protivnika, kako na domaćem tako i na gostujućem parketu i biti u gornjem dijelu prvenstvene ljestvice.

Zbog premalo igrača u juniorskom i kadetskom rosteru mlađe dobne kategorije natjecat će se samo u kategoriji U19 – juniori, koje će i ove sezone voditi trener Pero Putar. Mlađih kadeta nema, ali po prvi puta su prijavili ekipu dječaka (U13) pod vodstvom trenera Krešimira Uršulina.

Do početka sezone u planu je odigravanje Kup utakmica, prijateljskih utakmica i turnira, organizacija prvog memorijalnog seniorskog turnira posvećenog jednom od osnivača kluba pokojnom Ivanu Buderu Mucu, kao i 9. memorijalni turnir “Dejan Marković Gary” kojeg će igrati juniori, a koji se zbog situacije sa koronom nije mogao održati prošle godine.

Komentari