vrijedni stolnotenisači

Pripreme stolnotenistača STK Varaždin u punom su jeku, a priključila im se i jedna reprezentativka

Objavljeno: 25.08.2017. 09:30

Zadnja izmjena: 25.08.2017. 11:32

Stolnotenisačice Stk Varaždina spremaju se za novu prvoligašku sezonu u koju će krenuti s velikim ambicijama. 

Naime ekipa trenera Saše Suhodolčana znatno se pojačala u odnosu na prošlu sezonu, te se u odnosu na prošlu godinu varaždinkama Petri Petek i Bojani Poljak priključila hrvatska reprezentativka Ivana Malobabić. Ivana Malobabić prošla je sve hrvatske selekcije, bila je kadetska,juniorska i sada je seniorska reprezentativka. 

Uz Petru Petek ponajbolju hrvatsku stolnotenisačicu i Bojanu Poljak koje su godinama "nosile "varaždinski ženski stolni tenis priliku da se okuša u hrvatskoj ženskoj stolnoteniskoj eliti dobiti će i mlada nada varaždinskog stolnog tenisa kadetska reprezentativka Hrvatske Tena Kovaček. Uz nju varaždinski stolnoteniski klub puno nade polaže u svoje mlade snage Luciju Sitar i Jelenu Vukelić koja je na nedavnom stolnoteniskom kampu održanom u Mađarskoj, postigla daleko najbolje rezultate od svih hrvatskih predstavnica u svojoj uzrasnoj kategoriji i istaknula svoju kandidaturu za najvećeg stolnoteniskog potencijal mlađeg uzrasta u Hrvatskoj.

Za Stk Varaždin očekuje se i pokoji nastup paraolimpijke i aktualne prvakinje Europe i viceprvakinje svijeta Helene Dretar Karić koja je registrirana za klub i koju trenira prvi trener kluba Saša Suhodolčan.

Član Stk Varaždin mladi i perspektivni Simon Dvorski ovaj tjedan trenira u Opatiji u organizaciji Hrvatskog stolnoteniskog saveza u njihovom kampu najperspektivnijih mladih igrača Hrvatske. Veliko priznanje za mladog Simona Dvorskog i njegov klub Stk Varaždin.

Komentari