Prvenstvo Hrvatske: Karate klubu "AIK" čak 11 medalja

Piše: eVaraždin.hr

Objavljeno: 08.06.2014. 20:10

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 08:27

Foto: KK AIK

U sklopu turnira koji se boduju za Prvenstvo Hrvatske održan je i Kup „Dugo Selo“, posljednji turnir sezone. Subota, 7. lipnja, je bila sretan dan za Topličance jer su osvojili čak četiri zlata, pet srebra i dvije bronce.

U kategoriji juniora dominantan s tri pobjede bio je Andrija Ivanek. Zlato je osvojio knock out pobjedama.

Jana Huzjak na putu do finala uvjerljivo pobjeđuje sve protivnice među limačicama kao i Marta Ivanek. U finalu između dviju članica KK“ AIK-a“ bolja je bila Huzjak i osvaja zlato, dok srebro dobiva Ivanek. 

Tešku kategoriju mlađih kadetkinja uz čvrste borbe osvaja Lana Šime i odnosi zlato ispred natjecateljica iz Zagreba i Samobora.

U najbrojnijoj kategoriji mlađih limača laka sa po tri pobjede u finale ulaze dva člana „AIK-a“ – Marin Šebrek i Marko Dvorski.  U dobroj borbi zlato osvaja Šebrek rezultatom 3:2, dok se Dvorski vraća u Toplice sa srebrom.

U teškoj kategoriji mlađih limača Karlo Nofta osvaja srebrnu medalju uz samo jedan poraz od predstavnika domaćina. Također srebro u kategoriji limača osvaja i Toni Huzjak koji gubi tek u finalu od predstavnika iz Novog Vinodolskog.

Srebrom se okitila i Ana Zorman u juniorkama koja gubi finale od natjecateljice iz Kutine. Za dvije bronce su se pobrinuli još Lorena Valent u kategoriji mlađih limačica, te Petar Prstec u teškoj kategoriji mlađih kadeta. Odličan rezultat kluba iz Varaždinskih Toplica i dobra najava za otvoreno prvenstvo Austrije u Beču.

Klub je vodio trener Saša Josip Milec uz asistentice Sanjanu Milošević i Marinelu Belavić i podršku mnogih roditelja i članova kluba koji su se pobrinuli za dobro navijanje.

Komentari