Raspucanim napadačima i Šimuniću ovacije na Poljudu

Piše: evz/VLM

Objavljeno: 03.06.2011. 09:19

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 08:10

Foto: Ante Cizmic / CROPIX

Kada se prolomio veliki pljesak za istočne tribina na kojoj se okupilo nekih petstotinjak gledatelja hrvatski reprezentativci su na trenutak zastali i onda, dok su nizali krugove, uzvratili publici. Na trenutak se osjetio onaj bliski fluid, obećavajući...

Tko zna otkada nije bilo pljeska na treningu reprezentacije, vjerojatno od vremena Ćire Blaževića.

U 30. minuti treninga Modrić je volejem zaparao u lijeve rašlje, opet pljesak na otvorenoj sceni.

Posljednji trening na Poljudu uoči utakmice s Gruzijom došao je pogledati legendarni kapetan Niko Kovač. S tim da je malo špijunirao što rade Gruzijci. Ivan Rakitić stigao je na štakam... Podrška s tribina, podrška na terenu. Još kad je stigla vijest da je Drago Gabrić prebačen s Jedinice intezivne njege na odjel kirurgije... Travnjak čudesan, poput stola za biljar.

Hajdukov šef terena Tomo Lauš zaslužio je medalju od HNS-a za odrađeni posao. Sukladno tradiciji Bilić je trening završio utakmicom Stari – Mladi.

Igrali su Runje, Srna, Schildenfeld, Šimunić, Pranjić, Modrić, Dujmović, Eduardo, Klasnić i Jelavić, a za Mlade su nastupili Pletikosa, Vrsaljko, Ćorluka, Bartulović, Lovren, Pamić, Perišić, Tomečak, Badelj, Kalinić i Mandžukić. Zamislite kakva je Hrvatska, i koja je to perspektiva kad Modrić sa 25 godina igra za stare.

"Starci" su slavili, Dujmović je zabio za 1:0, Jelavić za 2:0. Smanjio je Mandžukić, dobio aplauz tribina. Pranjić je izdržao trening bez teškoća što znači da će biti u početnoj postavi za utakmicu s Gruzijom.

Posebni pljesak dobio je Joe Šimunić, splitska publika ga želi u Hajdukovom dresu, Poljudom se orilo "javi se". Joe se javio, mahnuo publici, jedna lijepa ljubav s navijačima je započela...


Komentari