Razdor između igrača i izbornika uoči borbe za broncu?

Objavljeno: 28.01.2012. 15:02

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 10:29

Foto: Ante Cizmic / CROPIX

Dan nakon teškog i bolnog poraza od Srbije u polufinalu Europskog rukometnog prvenstva i samo dan prije borbe za broncu, čini se da je izbornik Slavko Goluža, iako će mnogi reći da to i nije neka novost, izgubio povjerenje nekih svojih važnih igrača.

Index prenosi izjave Ivana Balića i Ivana Čupića koji su na izravno pitanje što se dogodilo Hrvatskoj u drugom poluvremenu prebacili odgovornost na izbornika Slavka Golužu.

- Što nam se dogodilo u nastavku, gdje smo nestali? E, to je pitanje za izbornika - poručio je Ivano Balić, a iz njegovog odgovora da se zaključiti da nije baš zadovoljan kako je Goluža vodio momčad u drugom dijelu.

Sličan je odgovor na isto pitanje imao i Ivan Čupić kad su ga novinari pitali zašto nije igrao u drugom poluvremenu.

Nisu ovo dobri tonovi uoči borbe za broncu, no kada izbornik kaže da bi radije pobijedio sinoć u BeoAreni nego uzeo zlato, jasno da atmosfera ne može biti bajna. Neki su poput Lackovića cijelu noć buljili u plafon, neki su cinično pričali o sucima, a neki poput izbornika nisu uopće spavali. Nije bilo posebnog druženja nakon poraza, valjda igrači osjećaju da moraju srediti svoje misli, piše Index

Komentari