Redknapp: "Gotova saga sa Modrićem"

Objavljeno: 22.08.2011. 17:57

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 08:10

Chelsea je u svoje redove doveo mladog Španjolca Juana Matu, a prema riječima Tottenhamovog trenera Harryja Redknappa, to ujedno označava i kraj sage o Luki Modriću, prenosi sportnet.

Približno 25 milijuna funti isplatio je Roman Abramovič Valenciji za talentiranog Juana Matu, koji će nakon što obavi liječničke preglede i službeno postati novi član svlačionice na Stamford Bridgeu. Predstavljanje bi moglo uslijediti već tijekom ponedjeljka.

Nedugo nakon komentara transfera Juana Mate Harry Redknapp potvrdio je da Luka Modrić neće istrčati na teren na gostovanju kod Manchester Uniteda.

-Neće zaigrati. Glava mu nije 'na pravom mjestu- izjavio je trener Tottenhama.

Taj je transfer prokomentirao i Tottenhamov trener Harry Redknapp, koji smatra da dolazak Mate u Chelsea znači da ta momčad odustaje od hrvatskog reprezentativca Luke Modrića.

-Sigurno je dolazak Mate kraj priče o Luki Modriću. Da budem iskren, i mi smo pokušali dovesti Matu i prije tri tjedna bili smo u dobroj poziciji. Predsjednik Levy tada je bio uvjeren da će potpisati za nas. Ipak, očito nas je odbio i iz toga se rodio transfer u Chelsea- ispričao je Harry Redknapp za Talksport.

Redknapp je najavio i novi sastanak predsjednika s Modrićem

-Levy je rekao da će sjesti s Lukom za približno mjesec dana i razmotriti njegov ugovor. Da osjećam da Luka ne želi biti ovdje možda bismo ga i prodali kako bismo mogli dovesti trojicu ili četvoricu novih igrača.Ali ne mogu biti sretniji što ću ga zadržati, on je fantastičan nogometaš i kao što sam puno puta rekao, krasan dečko-zaključio je strateg s White Hart Lanea.

Izvor:sportnet.hr

Komentari