NOGOMETNI KLUB VARAŽDIN

Veliki uspjeh mlađeuzrasnih ekipa NK Varaždin u jesenskom dijelu natjecanja

Objavljeno: 21.11.2019. 14:35

Zadnja izmjena: 21.11.2019. 14:39

Uz seniorsku momčad NK Varaždin, juniori, kadeti i stariji pioniri su i dalje u natjecateljskom pogonu, što u prvenstvu, što u kup natjecanjima. Međutim još je osam kategorija kluba ove jeseni nastupalo u ligama na regionalnom nivou, a sve su na vrhu ili pri vrhu svojih natjecanja.

Evo i kratkog pregleda njihovog učinku u jesenskoj polusezoni.
Ulazni kadeti (2004. godište) i ulazni juniori (2002.) pod vodstvom Damira Jagačića natječu se u 1.NL kadeti/juniori zapad. Kadeti su jesenski prvaci, sa samo jednim neriješenim ishodom uz ostale pobjede. Juniori su na drugom mjestu iza vodećeg Međimurja.
U 1. NL ligi za pionire, ulazno godište starijih pionira (2006.) koje trenira Dino Kresinger drugo je sa bodom iza vodećeg Bjelovara. Mlađi pioniri Gorana Labaša, rođeni 2007. godine, jesen su završili na četvrtoj poziciji, a početnici (2009.) pod palicom Igora Kranjeca bez poraza zauzimaju drugo mjesto iza vodećeg Međimurja.
U 2. NL zapad dječaci rođeni 2008. godine koje vodi Srđan Bajus nastupaju u kategoriji mlađih pionira i uvjerljivi su osvajači jesenskog titule sa maksimalnim učinkom i grabe ka drugom uzastopnom naslovu, nakon što su prošle sezone osvojili 1. NL početnika. U istoj ligi nastupaju mali igrači Dejana Mašića, rođeni 2010. godine, u kategoriji početnika. Oni su jesen završili na drugom mjestu sa bodom iza vodećeg Poleta (SMNM).
Za kraj su nam ostali najmlađi, generacija 2011. i mlađi, koju u Županijskoj ligi prednatjecatelja vodi Krešimir Gregurić i koja će prezimiti na drugom mjestu iza Ivančice.

Komentari