STOLNI TENIS

Renato Čengić, direktor HSTS-a: "Najvažnije je da nakon ovoga svi još više uživamo u igri"

HSTS

Objavljeno: 16.04.2020. 19:57

Zadnja izmjena: 16.04.2020. 20:02

Renato Čengić, direktor Hrvatskog stolnoteniskog saveza u stalnom je kontaktu s klubovima i igračima te im je poručio kako treba uzdržati jer "svakoj krizi dođe kraj".

Na službenoj stranici HSTS-a iznio je svoje dojmove o trenutnoj situaciji, te kako se klubovi i igrači trebaju postaviti za vrijeke karantene.

- Dobio sam informacije da se mnogi snalaze koristeći društvene mreže i na taj način održavaju socijalni kontakt sa svojim članovima klubova. Trebamo svi skupa izdržati jer svakoj krizi dođe kraj i važno je da nakon toga svi više uživamo u igri, natjecanju, treniranju i druženju još više nego prije pandemije Covida 19. Jedino pozitivno je u ovoj krizi da svi skupa shvatimo radost koju nam donosi stolni tenis, treninzi, natjecanja i druženje, naglasio je Čengić.

Traže se novi termini

Hrvatski stolnoteniski savez je u kontaktu sa svim komisijama i svakodnevno se raspravljamo o mogućim varijantama završetka liga i natjecanjima do kraja sezone, a odluke oko svih domaćih natjecanja će objaviti na vrijeme na službenoj web stranici HSTS-a. 

- Što se tiče međunarodnih natjecanja u kontaktu smo sa ETTU-om i ITTF-om oko novih termina održavanja omladinskog prvenstva Europe, koje se u srpnju 2020. trebalo igrati u Zagrebu, i Zagreb Opena, koji se trebao održati u u travnju 2020, izvjestio je Renato Čengić.

Komentari