Nogometni spektakl

Reprezentacija Varteksa bolja od četvrtoligaša na finalnoj proslavi petog rođendana navijačkog kluba

Objavljeno: 01.06.2016. 20:59

Zadnja izmjena: 01.06.2016. 21:18

Foto: Siniša Sović/ Foto agencija Sjever

Na stadionu Varteks odigran je pravi nogometni spektakl. Revijalnu utakmicu kojom je proslavljen peti rođendan navijačkog kluba odigrali su nogometaši četvrtoligaša Varteksa i reprezentacija Varteksa, odnosno igrača koji su nekoć branili boje kluba iz Zagrebačke 94. Završilo je 7:1 pobjedom reprezentacije Varteksa.

Koprić, Vranjić, Lučić, Prahić, Jertec, Škvorc, Posavec, Jagačić, Mujanović, Karić, Kresinger, Halilović samo su neka imena koja su zaigrala za reprezentaciju Varteksa, a sve pod dirigentskom palicom trenera Dražena Beseka, Samira Toplaka i Zorana Kastela.

Atrakcije

Igralo se dva puta po 30 minuta, a nogometnih atrakcija nije nedostajalo.

Povela je reprezentacija Varteks u 20. minuti preko Veldina Karića, na 2:0 povisio je Dario Jertec šest minuta kasnije. U petoj minuti nastavka zabio je Karić, dvije minute kasnije na 4:0 povisio je ponovno Jertec da bi u 38. minuti zabio Dino Kresinger. Kresinger je ponovno bio strijelac za 6:0 u 40., dok je Jertec svojim trećim golom postavio 7:0 u 52. minuti.

Strijelac počasnog gola za četvrtoligaša Varteks bio je Saša Dreven u 58. minuti.

- Lijepo je vidjeti stare prijatelje, nadam se da će ova tradicija nastaviti - rekao je Saša Dreven.

Lijepo

Lijepi osjećaji probudili su se i kod Dina Škvorca.

- Svi smo ovdje napravili prve nogometne korake, što seniorske što pionirske. Bila bi mi želja da se ovdje napravi nešto i da se ponovno ovdje igra prva liga kako bi se svi jednog ovdje vratili - rekao je Dino Škvorc.

Inače, na susret je stigao i igrač Ajaxa iz Amsterdama, Robert Murić koji je NK Varteksu poklonio svoj dres u kojem je debitirao u momčadi Kopljanika. Gromoglasnim pljeskom oko 300 gledatelja pozdravilo je igrače i struku GRK Varaždina 1930, koji su ove sezone ostvarili povijesni uspjeh.

Kako je bilo na stadionu Varteksa pogledajte u fotogaleriji.

Komentari