ŽRK KOKA

Reprezentativna pauza dobrodošla za oporavak ekipe

HRS

Objavljeno: 05.10.2021. 19:55

Zadnja izmjena: 05.10.2021. 19:59

Nakon što je ŽRK Koka u 4. kolu 1. HRL za žene poražen u Varaždinu od ekipe Osijeka 20:23, nastupa reprezentativna pauza.

Trener ŽRK Koka Zoran Jeftić predstojeće vrijeme iskoristit će za mini pripreme i za oporavak ekipe, a ovako je prokomentirao poljednju utakmicu i poraz na domaćem terenu. 

- Bili su bolji od nas u svim segmentima igre. Naravno, opet smo loše krenuli, ja bi rekao da nismo došli na utakmicu. Gubili smo šest razlike na poluvremenu. Nakon poluvremena, cure su se probudile, počele su igrati ono čemu težimo, ono kako treniramo i rezultat se pokazao. U prvih 10 minuta drugog poluvremena smo primili jedan gol iz penala. Stizali smo tih šest razlike. U biti, nismo stigli, stigli smo na jedan gol razlike, međutim, iz pet šansi nismo uspjeli prelomiti da dođemo na izjednačeno i vjerujem da bi se utakmica prelomila na našu stranu. Možda nam je falila mala doza sreće, ali tu sreću treba izazvati. Opet nismo bili pravi u obrani, nismo bili pravi u napadu, dodavanje na pivota, nismo bili opasni na gol, nismo išli u duel igru i jednostavno nismo zaslužili pobijediti , dodao je Jeftić.

Ivana Dežić, jedna od ponajboljih igračica ŽRK Koka ovako je prokomentirala utakmicu s Osijekom:

- Prvo poluvrijeme nas je koštalo bodova na kraju. Taj loš ulazak u utakmicu nas muči od početka prvenstva rekla bih. Stvarno ne znam zašto je tako. Izmijenili smo već deset zagrijavanja i jednostavno moramo na tome poraditi, ali možemo stvarno biti ponosni na drugo poluvrijeme. Borile smo se u obrani. Prvih 10 minuta nismo ni gol dobili i na kraju smo opet te nesretne zicere promašili, četiri ili pet komada, taman dok smo trebali prelomiti u našu korist i na kraju, nažalost, poraz, dodala je Dežić.

Koka je trenutno na 11. mjestu prvenstvene ljestvice sa četiri boda iz četiri kola. Prvenstvo u 1. HRL za žene nastavlja se susretima 5. kola koji su na rasporedu 13. listopada a Koka gostuje u Bjelovaru, kod istoimene ekipe.

Komentari