Sutra počinje 3. HNL, Varaždin protiv Belišća

Režić: Ne bježimo od uloge favorita

Objavljeno: 26.08.2016. 17:54

U njegovim godinama mnogi bi već objesili kopačke o klin, posvetili se treniranju klinaca i mirnom obiteljskom životu. No Ivan Režić (37), varaždinski Dalmatinac, koji je kao šesnaestogodišnji klinac stigao u Varteks, ne misli tako. Još uvijek je fizički besprijekoran, još uvijek smatra da može i mora pomoći ovom novom NK Varaždinu na putu na kojem je nekada bio njegov Varteks.

- Igrat ću dok god me zdravlje služi, a hvala bogu služi me. Mogu pratiti ritam treninga, a kad shvatim i vidim da su me „klinci“ počeli pretrčavati, kad neću moći raditi na visokoj razini, e onda ću reći zbogom – nasmijao se simpatični Režić.

Režić je posljednju godinu proveo u Međimurju, ali se na poziv Varaždina bez puno razmišljanja vratio.

- Nema ti ljepše nego igrati doma, u svom klubu. Vidjeli ste da nas se puno bivših igrača vratilo i to s jednim jedinim ciljem, a to je da konačno napravimo iskorak i da se plasiramo u Drugu ligu.

Ipak, smatra Režić, neće to biti baš lako.

- Ne, sigurno neće biti lako. Nemojmo se zavaravati, liga nije lagana. Prošle sezone sam s Međimurjem osvojio prvo mjesto i znam kako je to bilo teško. Morat ćemo dati sve od sebe ako hoćemo ostvariti ciljeve Uprave i nas igrača. Uvjeren sam da će tako i biti. Predugo je Varaždin bez pravog nogometa.

Prvi protivnik u novoj sezoni je Belišće, također nekadašnji prvoligaš.

- Dobra su momčad, ali mi ne možemo pobjeći od uloge favorita. Sigurno je da će sve pokušati nebi li nas iznenadili, ali na nama je da ih u tome spriječimo i pobijedimo – zaključio je Režić.

Utakmica Varaždin – Belišće igra se sutra, 27. kolovoza, na stadionu Varteksa s početkom u 17.30 sati.

Komentari