sve je spremno

Rijeka i Dinamo igraju 31. svibnja finale Kupa u Varaždinu - evo i cijena ulaznica

Objavljeno: 26.04.2017. 13:05

Zadnja izmjena: 26.04.2017. 14:01

Foto: Luka Šalamun

Finale Kupa Hrvatske je sve bliže, a nakon jučerašnjih utakmica znamo i imena sudionika. Dakle, 31. svibnja na stadionu Varteksa sučelit će se dvije trenutačno najbolje hrvatske nogometne momčadi Dinamo i Rijeka.

O njihovom sportskom rivalstvu - osobito u ovogodišnjem prvenstvu - ne treba trošiti riječi, jer su i izravnoj borbi za prvaka Hrvatske. A sada će se boriti i u finalu Kupa - tako da ne sumnjamo kako će utakmica biti puna sportskog naboja. Jer, na nogometnom tronu Hrvatske ima mjesta samo za jednog.

'Popularne cijene ulaznica'

Danas je u prostorijama Županijskog nogometnog saveza u ime Hrvatskog nogometnog saveza njegov izvršni predsjednik Damir Vrbanović potpisao i ugovor o održavanju ove utakmice baš u Varaždinu.

- Ovime smo htjeli vratiti nogomet u Varaždin, jer je to grad koji zaslužuje puno više no što trenutačno ima. - izjavio je Vrbanović, izražavajući pritom zadovoljstvo što se stadion u kratkom roku uspio dići do razine da bi dobio licencu.

Prema Vrbanovićevim riječima, ulaznice će biti po popularnim cijenama. One najskuplje na zapadnoj tribini koštat će 140 kn, dok će cijene na istoku iznositi od 60 kn za navijače do 100 kn za - kako ih je nazvao - "obične" gledatelje. Jedna navijačka skupina bit će smještena na jugu i za njih će također vrijediti cijena od 60 kn.

- Treba raditi na preventivi, osobito prilikom kontrole ulaska u stadion. Ne očekujemo neke veće probleme, ali treba spriječiti onih 20 huligana koji dođu i namjerno bace baklju. - odgovorio nam je Vrbanović na pitanje o tome očekuje li sigurnosne probleme na utakmici.

 

Komentari