Natupi u Rusiji i Zagrebu

Ritmičarke Vindije uspješno ušle u novu natjecateljsku sezonu

Objavljeno: 16.03.2016. 13:33

Zadnja izmjena: 16.03.2016. 13:35

Foto: GK Vindija

Nakon zimske stanke i uvježbavanja novih vježbi, započela je nova natjecateljska sezona za ritmičarke Vindije.

Prva je na natjecanju sudjelovala mlađa seniorka Rea Strnad koja je nastupila na jakom turniru u Moskvi pod nazivom Alina Cup.

Strnad je to bio prvi nastup kod seniorki, a nastupila je solidno bez većih pogrešaka sa sva četiri rekvizita i plasirala se na 19. mjesto.

Natjecateljska sezona i za većinu ostalih Vindijki započela je nastupom na Aura kupu u Zagrebu na kojem je nastupilo 139 natjecateljki iz 27 klubova iz 12 zemalja.

Vindiju su u seniorskoj kategoriji predstavljale Elena Milenković koja je osvojila 6. mjesto u višeboju iza ruske i bugarskih reprezentativki, najbolja treća bila je s čunjevima, a Vindijina druga seniorka Rea Strnad osvojila je 19. mjesto u višeboju.

U kategoriji juniorki nastupila je Ema Kovačić i osvojila osmo mjesto u višeboju, a u kategoriji 2006. godišta Lara Domislović i osvojila peto mjesto u višeboju.

U B programu za Vindiju nastupale su u kategoriji kadetkinja Leona Pretković koja je osvojila peto mjesto u višeboju, no pojedinačno po rekvizitima osvojila je dva mjesta, s obručem i vijačom.

U kategoriji 2006. godišta B programa Elena Košćak osvojila je prvo mjesto, u kategoriji 2007. godišta Rea Belić - Šebečić koja je osvojila prvo mjesto i u najmlađoj kategoriji djevojčica rođenih 2009. godišta prvo mjesto osvojila je Paulina Tomašković.

Sljedeći vikend Vindijke će imati i svoje prve reprezentativne nastupe na renomiranom 29. MTM u Ljubljani.

Komentari