Medvjedi oteli Jesenicama Roberta Saboliča!

Objavljeno: 28.04.2011. 13:39

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 08:09

Foto: medvescak.com

Nagađanjima je kraj! Jedan od najtalentiranijih slovenskih hokejaša  Robert Sabolič potpisao je ugovor sa zagrebačkim Medveščakom na jednu sezonu!

Nakon uspješne sezone u Jesenicama, gdje je zabilježio 59 bodova, od čega čak 33 gola, mladi napadač slovenske reprezentacije Robert Sabolič potpisao je vjernost zagrebačkim Medvjedima gdje će zaigrati uz suigrača iz reprezentacije Roberta Kristana.

Robert Sabolič rođen je u Jesenicama 1988. godine, gdje je počeo trenirati hokej i igrao u momčadi HK Jesenice mladi sve do sezone.

Ove sezone postao je udarna snaga momčadi iz Jesenica, a po ostvarenim rezultatima postao je drugi strijelac EBEL-a, odmah iza Francoisa Fortiera iz Vienna Capitalsa, te jedno mjesto ispred zagrebačkog Medvjeda - Ryana Kinasewicha! Robert Sabolič Medvjedima je u protekloj sezoni 'zabio' čak 5 pogodaka u 6 odigranih utakmica.

Dobrim igrama u Jesenicama Sabolič je po prvi puta ove godine zaslužio i poziv slovenskog izbornika Matjaža Kopitara da zaigra u slovenskom nacionalnom dresu na Svjetskom prvenstvo u hokeju na ledu elitne skupine koje se održava u Slovačkoj od 29. travnja do 15. svibnja!

Sabolič će u Medveščaku igrati u dresu s brojem 11.



Komentari