Rukomet: Poreč promovirao Dabrove u jesenske prvake Premijer lige!

Objavljeno: 21.12.2015. 09:40

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:08

Rukometaši GRK Varaždina 1930 jesenski su prvaci Premijer lige! Nakon što su se u srijedu u posljednjem kolu bodovno izjednačili s dugo vodećom Dubravom visokom pobjedom protiv Karlovca (34:23), ovog je vikenda u zaostaloj utakmici zadnjeg kola Dubrava izgubila u derbiju u Poreču 31:26, dovoljno da zagrebački Veprovi "kliznu" po gol razlici ispod varaždinskih Dabrova.

Tako su varaždinski rukometaši, nakon slabijeg ulaska u sezonu (tri poraza u prva četiri kola, od toga dva domaća od Gorice i Umaga), na najljepši mogući način zaključili sjajan niz u nastavku jesenske polusezone, gdje su u 13 kola čak 11 puta slavili, uz tek jednu "crnu rupu" (gostovanje kod Ribole Kaštele). Zanimljivo je da su tek eto nakon zadnjeg kola prvi puta dohvatili prvo mjesto na tablici, što ovaj uspjeh čini još slađim.

Dabrovi predvođeni strategom Vladimirom Vujovićom zaslužuju sve čestitke za ostvareno. Unatoč činjenici da je ljetos momčad značajno pomlađena s naglaskom na domaće snage, također i činjenici da je polusezonu odradio tanak kadar zbog ozljeda Tokića, Vučka, kasnije i Horvata i Huđa, GRK Varaždin 1930 je treću sezonu u nizu vodeći na tablici Premijer lige. Bravo!

Komentari