nova financijska injekcija

OPTIMIZAM RASTE Rukometaši Varaždina dobili još jednog sponzora - i sad sve otvorenije maštaju o SEHA ligi

Objavljeno: 18.10.2017. 13:37

Zadnja izmjena: 18.10.2017. 13:37

Foto: Luka Šalamun

Na današnjoj presici uprava GRK Varaždina predstavila je novog sponzora kluba - mađarsku tvrtku Sport 36, koja će momčadima svih kategorija ove godine dati dresove i opremu u vrijednosti od 15 tisuća eura.

Kako su mađarski predstavnici izjavili, njihova je nakana da sponzorstvo bude dugoročno - a ove su se sezone ubacili gotovo u zadnji trenutak. 

- GRK Varaždin ima tradiciju i povijest u rukometu, nama je velika čast da smo došli u kontakt s njima. - rekli su Mađari, koji su ujedno i najveći distributori marke Zeus u Srednjoj Europi, dodajući kako je njihov cilj imati barem po 2 prvoligaša u velikim sportovima. Oni su, kako su objasnili, izabrali Varaždin i zbog toga što u bližoj mađarskoj okolici nemaju klub ovakvog značaja, a moglo se zaključiti da bi htjeli naći možda još neki varaždinski klub.

Varaždinci su izrazili zadovoljstvo ovakvim razvojem događaja, no nemaju puno vremena za slavlje jer ih već sutra čeka meč s jakom Dubravom. Popularni Veprovi upravo su ušli u 3. kolo EHF kupa pobjedom u uzvratu nad mađarskim Csurgóiem od čak 10 razlike (a prvi su meč izgubili s 9 razlike). 

- Dubrava je nama slična, imaju mlade igrače - ali ako sprovedemo ideje s treninga, očekujemo pobjedu. Svi su igrači zdravi. - izjavio je trener Željko Čagalj, na što je igrač Bruno Vili Zobec dodao da bi sve osim pobjede bio neuspjeh. No, Varaždinci razmišljaju i dugoročnije - sad kada je ekipa kompletirana, a financijska situacija stabilna, otvoreno najavljuju i borbu za SEHA ligu. Ako ne ove godine, onda sljedeće, rekli su u optimističnom tonu. Podsjećamo da se sutrašnja utakmica igra u 18 sati u Areni. Dođite i dajte potporu našim premijerligašima, čije ambicije opravdano rastu.

Komentari