još dva praznika rukometa u areni

RUKOMETNA SEHA LIGA PPD Zagreb u subotu dočekuje mađarski Veszprem, a u utorak makedonski Vardar

Objavljeno: 07.12.2016. 20:33

Zadnja izmjena: 07.12.2016. 20:34

Kao što je i ranije već bilo najavljeno, naš najbolji rukometni klub PPD Zagreb odigrat će još dva svoja međunarodna meča u Varaždinu. Radi se o susretima u okviru SEHA lige - već ove subote s početkom u 17 Zagrepčani igraju protiv snažnog mađarskog Veszprema.

Tri dana kasnije - također od 17 sati - na parket Arene izlazi jaka makedonska momčad Vardara iz Skopja, za koji nastupaju i tri hrvatska igrača. Oba gostujuća kluba spadaju u top 5 europskog rukometa i Zagrepčanima će trebati snažna potpora s tribina, kakvu su nedavno i imali u susretu protiv poljskog Kielcea.

Obje ove utakmice imat će i svoju varaždinsku predigru - naime, budućnost GRK Varaždin 1930, generacije 1996. - 2001., odigrat će svoje utakmice 2. lige protiv vršnjaka iz RK Zagorca i RK Preloga. Na temelju izvrsne suradnje GRK Varaždin 1930 i RK PPD Zagreba, sav prihod od prodanih ulaznica bit će namijenjen radu rukometne akademije GRK Varaždin 1930.

Ulaznice su po izuzetno popularnim cijenama – paket za obje utakmice može se kupiti za samo 40 kuna, na slijedećim mjestima: Caffe bar TIME OUT (Dvorana Arena), Caffe bar Picabia, Caffe bar Rock Art, Caffe bar Marocchino 2, Gradska Kavana Grofica Marica i na Ulaznice.hr.

Komentari