na korak do završnice

RUKOMETNI SPEKTAKL Vidovčani nabrijani i potpuno spremni za ulazak u povijest!

Objavljeno: 15.03.2017. 13:15

Zadnja izmjena: 15.03.2017. 13:18

Danas Vidovčani imaju još jednu povijesnu priliku da uđu u završnicu rukometnog Kupa Hrvatske i ovaj put ulaze u susret sa "susjedima" iz GRK Varaždin potpuno spremni i optimistični.

Prošle su godine u četvrtfinalu naletjeli na prejaki PPD Zagreb, sada s pravom imaju više razloga za nadu. S jedne strane, Varaždinci su slabiji nego prošle godine kad su oni uspjeli ući u Final four - osobito nakon odlaska trenera Vladimira Vujovića. S druge strane, nakon nekoliko tjedana pauza u igru se vraćaju ključni igrači Marko Težak Borna Horenec.

- Misli su već okrenute preme Varaždinu. Oni su i dalje favoriti, mi smo u istoj poziciji kao i protiv Zameta, dat ćemo sve od sebe da pokušamo iznenaditi. Moram napomenuti da je ova utakmica povijesna prilika da ostvarimo plasman na Final four. Očekuje se da tribine budu naš osmi igrač. – rekao je Igor Senečić, trener Vidovca. A za tribine i ne sumnjamo da će biti prepune. Vidovec je već na nogama, ostvari li se uspjeh - ne sumnjamo da će se danas feštati kao nikada prije. Utakmica počinje u 19 sati, ulaznica košta 30 kuna.

Komentari