priopćenje za medije

Runac: "Preko stotinu sportaša odazvalo se pozivu Civilne zaštite"

Objavljeno: 22.03.2020. 14:56

Zadnja izmjena: 22.03.2020. 15:12

Nakon jučerašnjeg poziva Zajednice sportskih udruga Grada Varaždina, varaždinski sportaši opet su pokazali veliko srce, hrabrost i solidarnost.

Predsjednik zajednice sportskih udruga Grada Varaždina Alen Runac izvijestio je danas, kako se nakon poziva poslanog klubovima, članicama Zajednice, za uključivanje u Civilnu zaštitu grada Varaždina u manje od 12 sati odazvalo preko stotinu sportaša različitih godina starosti, pokazavši veliko srce i solidarnost.

- Sportaši se i dalje mogu javljati na naš email [email protected] te ćemo ih staviti na raspolaganje civilnoj zaštiti Grada Varaždina. Isto tako, sva naša vozila stavit ćemo na raspolaganje civilnoj zaštiti – istaknuo je predsjednik Zajednice sportskih udruga Grada Varaždina.

Podsjetimo, zbog situacije s pandemijom koronavirusa, Zajednica sportskih udruga Grada Varaždina u subotu poslijepodne uputila je poziv sportašima, članovima sportskih klubova, kao i rekreativcima na području Grada Varaždina da se uključe u sustav civilne zaštite na području Grada Varaždina, uz napomenu da se prijavljuju osobe starije od 18 godina.

Komentari