ATLETIKA

Sara Kolak ima novog trenera

Objavljeno: 03.02.2022. 13:43

Zadnja izmjena: 03.02.2022. 14:33

Foto: AK Kvarner

Na službenim stranicama Atletskog kluba Kvarner, objavljeno je da je njihova članica Sara Kolak počela je suradnju sa slovenskim trenerom Gorazdom Rajherom, nekadašnjim bacačem koplja, s kojim trenira u Ptuju. Sara i njezin trener odlučili su se za svojevrsni probni rok pa su tek nakon tri mjeseca javno obznanili suradnju.

"Uzela sam si malo vremena za razmišljanje i dobro sam razmotrila sve opcije i sve trenere koji su u blizini. Došla sam do trenera Gorazda, kontaktirala ga, popričali smo, oboje smo si uzeli nekoliko dana za razmisliti, nakon čega smo dogovorili probni rok da vidimo kako će to funkcionirati. Prvi dojmovi su super”, rekla je Sara za službeni portak AK Kvarner.

A kakvi su dojmovi trenera Gorazda Rajhera?

“Izazov je raditi nešto drugo, kao trener koplja koje sam trenirao kao klinac. Sara je vrhunska atletičarka, ne zanima me ono što je bilo, nego ono što će biti. Bitno je jedino može li Sara odraditi posao kako treba i da li jednako gledamo na to. Još nismo na onoj razini koju želim, ali to je uvijek tako kod mene jer uvijek želim i mislim da može bolje. Ali, poslije tri mjeseca koliko radimo zajedno, mogu reći da dobro funkcioniramo.”, rekao je Gorazd Rajher.

Komentari