još jedno priznanje

Sara Kolak nagrađena na Kraš Croathletic Gala svečanosti

Objavljeno: 30.10.2016. 13:35

Zadnja izmjena: 30.10.2016. 13:42

Kako piše Hrvatski atletski savez, ovo je bila najuspješnija sezona za hrvatsku atletiku. Za sve uspjehe, među kojima je i onaj Ludbrežanke Sare Kolak, podijeljena su brojna priznanja atletičarima i atletskim djelatnicima na KRAŠ CROATHLETIC GALA. 

Tako je Sara dobila još jedno priznanje, a obilježili su se i ostali uspjesi kao što je još jedna osvojena zlatna medalja na Olimpijskim igrama u Riju, ona Sandre Perković, brončana olimpijska medalja (Blanka Vlašić), finale (Stipe Žunić) i polufinale (Andrea Ivančević) Olimpijskih igara.

Uz najbolje hrvatske atletičare, trenere i atletske djelatnike bili su prisutni i uvaženi gosti iz inozemstva, dopredsjednik Svjetske atletske federacije i legendarni skakač s motkom Sergej Bubka, predsjednik Europske atletike Svein Arne Hansen, dopredsjednik Europske atletike i predsjednik ABAF-a Dobromir Karamarinom te Gregor Benčina član savjeta EA. Sergej Bubka i Svein Arne Hansen uručili su i posebne plakete IAAF-a i EA Hrvatskom atletskom savezu koje je primio predsjednik HAS-a Ivan Veštić.

Komentari