NK Varaždin - Al Nassr 1:2

Saudijci ipak bolji od Varaždina

Marko Lukavečki

Objavljeno: 29.07.2016. 08:34

Zadnja izmjena: 29.07.2016. 08:36

Sasvim solidnu predstavu pružili su nogometaši Varaždina i saudijskog Al Nassra. Pred skoro tisuću gledatelja na Varteksovom stadionu pobjedu su odnjeli gosti, ali nikog to previše nije smetalo. Svima koji su došli najbitnije je bilo da se nogomet polako vraća u Varaždin.

Al Nassr prvi je poveo preko Al Raheba iz jedanaesterca u 9. minuti i to nakon što je Režić srušio jednog njihovog igrača. Već u 18. minuti izjednačio je Dario Jertec nakon odličnog prodora po desnoj strani, da bi gosti opet poveli samo tri minute kasnije i to nakon kornera s desne strane kada je najviši u skoku bio Hawsawi pogodivši glavom mrežu Posavca. Do kraja utakmice bilo je prilika s obje strane.

Kod Varaždina Jertec, Šafarić pa i Vuk udarcima iz daljine pokušali su iznenaditi gostujućeg vratara, ali rezultat se nije mijenjao.

- U globalu zadovoljniji sam igrom u drugom nego u prvom poluvremenu. Mladići koje sam uveo donjeli su živost, nisu se raspali, bili su kompaktni, držali su se rasporeda, osim nekih malih iskakanja. S obzirom da je iza nas tek osam dana priprema, s obzirom da smo igrali protiv jakog protivnika mogu biti zadovoljan jer izgledali smo solidno – rako je nakon utakmice Miljenko Mumlek.

Sljedeću pripremnu utakmicu Varaždin će igrati u utorak 2. kolovoza, u 18 sati, protiv Toplakova Intera također na svojem stadionu.

Stadion Varteksa - gledatelja: 1.000.Sudac: Ivan Zebec 

Strijelci: 0:1 Al-Raheb (9 - 11m), 1:1 Jertec (18), 1:2 Hawsawi (21) 

Varaždin: Posavec, Sinković, Čelić, Režić, Srpak, Šafarić, Jagačić, Jeretec, Vuk, Oštrek, Kresinger (još su igrali Marić, Vukek, Drožđek, Šestak, Modrić, Belaj).

Trener: Miljenko Telebar 

Al Nassr: Al Anzi, Tomečak, Al-Khaibari, Hawsawi, Abdulghari, Al- Jebreen, Khamis, Al-Shehri, Sufyani, Sufyani, Al-Raheb, Al Sahlawi (još su igrali Al Shammeri, Shae An, Hazizi, Al- Ghamdi).

Trener: Zoran Mamić

Komentari