odlični domaći stolnotenisači

Senzacionalni Ljubešćani na Međunarodnom stolnoteniskom prvenstvu Varaždina

Objavljeno: 12.11.2017. 10:56

Zadnja izmjena: 12.11.2017. 11:02

Ovog vikenda igrao se međunarodni stolnoteniski turnir 13. Memorijal Mirko Abramović u Varaždinu na kojem je nastupalo oko 500 igrača iz 10-ak država, a stolnotenisači i stolnotenisačice iz Ljubešćice ostvarili su sjajne rezultate.

U petak  su najprije kadetkinje u ekipnom natjecanju u sastavu Janja Matijašec i Ivona Štriga osvojile 1. mjesto nakon pobjede u finalu protiv Varaždina sa 3-0 dok su prije toga pobijedile uz naše i 3 slovenske ekipe.

Dan kasnije je u pojedinačnim natjecanjima u kategoriji kadetkinja Ivona Štriga osvojila 1. mjesto pobjedivši u finalu Horvat iz Slovenije sa 3-2 nakon gubitka prva dva seta dok je u kadetima Leon Šantek također bio prvi nakon pobjede u finalu protiv Peteka iz Tis-a iz Zagreba sa 3-0.

I ostali članovi kluba su imali dobar nastup, a najbliže postolju bila je Janja Matijašec koja je ispala u kadetkinjama u četvrt-finalu.

Za dva tjedna ekipu očekuje novi međunarodni Memorijalni turnir Tova Stipančić na kojem će nadamo se također ostvariti odlične rezultate.

Komentari