odličan rezultat!

Simon Dvorski iz STK Varaždina postao je dvostruki prvak Hrvatske u kategoriji najmlađih kadeta!

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 21.05.2018. 08:23

Zadnja izmjena: 21.05.2018. 08:23

Nakon tri dana igranja na PH u stolnom tenisu u Dugom Selu Simon Dvorski iz STK Varaždina postao je dvostruki prvak Hrvatske u kategoriji najmlađih kadeta. Naime, bio je najbolji pojedinačno i u paru s Vitom Milakom.

U pojedinačnoj konkurenciji bio je bolji od svih svojih protivnika i bez poteškoća je došao do finala. U finalu je bio bolji od partnera u paru Vite Milaka iz MGK Drave rezultatom 3-2. U parovima su Simon i Vito pokazali da su trenutno dvojica najboljih najmlađih kadeta i bez izgubljenog seta osvojili zlato. 

Nakon osvojenog Masters turnira u Puli ovo je još jedan dokaz sustavnog rada u STK Varaždinu s mladim i perspektivnim igračem Simonom Dvorskim koji je napornim radom došao do titule najboljeg najmlađeg kadeta Hrvatske.

U ženskoj konkurenciji kadetkinja STK Varaždina Tena Kovaček je zauzela sjajno 3.mjesto pojedinačno i time je došla na 2.mjesto rang liste kadetkinja i potvrdila odlazak na ovogodišnje Europsko prvenstvo za kadetkinje u Rumunjskoj. U kategoriji parova s klupskom suigračicom Lucijom Sitar osvojila je srebrnu medalju i zaokružila priču  o više nego uspješnom vikendu za mlade stolnotenisače i stolnotenisačice iz STK Varaždina.

Komentari