Sjajni rezultati sportaša sa Sjevera na Studentskim danima sporta

Objavljeno: 03.05.2015. 18:42

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:19

Foto: Sportska Udruga Sjever

Izvor: galerija-images/studentski dani sporta zagreb sveuciliste sjever

U Zagrebu se 25. 4. 2015. održao sedmi po redu Studentski dan sporta. Većina sportskih aktivnosti odvijala se na Trgu bana Jelačića i okolnim lokacijama.

Studenti Sveučilišta Sjever su na Studentskom danu sporta sudjelovali na poziv domaćina natjecanja – Zagrebačkoga akademskoga sportskog saveza. Naši su studenti nastupili u natjecanjima iz street-košarke, futsala, odbojke na travi i na city-cross-utrci.

Ostvareni rezultati i više su nego dobri: sportaši Sveučilišta Sjever osvojili su dva prva mjesta i jedno drugo mjesto.

Na natjecanje u street-košarci prijavilo se 12 ekipa. Momčad studenata Sveučilišta Sjever, koju su činili Andro Nakić, Bruno Ribić i Boris Rubelj, završila je na drugom mjestu.

Najbrojnije su bile futsal ekipe – prijavilo ih se ukupno 24. Prvo mjesto pripalo je momčadi Sveučilišta Sjever za koju su nastupili Dino Kosi, Dominik Bručić, Zlatko Vrbek, Josip Balog, Zdravko Bagarić, Mohamed EL Sinnari i Krešo Borek.

U odbojci na travi, koja se igrala u parku Zrinjevac, bilo je prijavljeno osam ženskih ekipa koje su igrale jedan set do 11 na ispadanje. I tu su pobjedu odnijele studentice sa Sjevera: Petra Levak, Kristina Lisica i Ana Horvat.

City-cross startao je s Trga bana Josipa Jelačića, gdje je nakon pretrčane dionice od 1,2 km bio i cilj. Sveučilište Sjever predstavljali su Juro Buljan, Boris Spitzer, Dominik Bručić, Mohamed El Sinnari, Krešo Bobek i Marcel Labaš.

{gallery}studentski dani sporta zagreb sveuciliste sjever{/gallery}

Komentari