NK VARAŽDIN

Smeteni Varaždin poklonio pobjedu Hajduku

Objavljeno: 06.03.2021. 19:08

Zadnja izmjena: 06.03.2021. 19:08

Foto: Arhiva

U 24. kolu HT Prve lige Varaždin je izgubio 2:0 na gostovanju u Splitu kod ekipe Hajduka, prikazavši dosta konfuznu igru. 

Na početku susreta Varaždin je odmah ružio priliku domaćinima, koju su oni iskoristili. U 8. minuti Varaždinci griješe u obrani, a Čolina s ruba šesnaesterca, nakon nekoliko odbijanja lopte, pogađa pokraj Horkaša. Nakon provjere VAR-a zbog mogućeg zaleđa i ometanja varaždinskog golmana ostaje dosuđeni gol za Hajduk. U nastavku susreta Varaždin nije uputio niti jedan udarac prema vratima domaćina, dok niti Hajduk nije pokazao puno više. Puno nepreciznih lopti i tehničkih pogrešaka. U sudačkoj nadoknadi neobjašnjiva greška Memije koji neometan prebacuje varaždinskog vratara i postiže autogol, pa na odmor igrači Hajduka odlaze s prednosti od 2:0, ni krivi ni dužni.

U drugom dijelu malo bolji Varaždin, ali Hajduk zadovoljan rezultatom i dalje je kontrolirao igru. Kastel radi pet izmjena ali rezultat se nije mijenjao. Ozlijedio se i varaždinski vratar Horkaš, a tijekom susreta bilo je i nekoliko oštrih starteva pa je sudac isključio po jednog igrača na obje strane, nakon po dva dosuđena žuta kartona. Sve u svemu utamica koju će varaždinski sastav htjeti zaboraviti što prije.

Komentari