NK VARAŽDIN

Sportski direktor NK Varaždin Nikola Šafarić predstavio nove igrače

Objavljeno: 13.06.2022. 10:32

Zadnja izmjena: 13.06.2022. 14:58

Danas su počele pripreme NK Varaždin za novu sezonu u Hrvatskoj nogometnoj ligi, najvišem rangu hrvatskog profesionalnog nogometa.

Nikola Šafarić, sportski direktor NK Varaždina predstavio je trenutnu situaciju s igračkim kadrom.  

- Najbitnije nam je bilo da ostavimo kostur ekipe. To sm uglavnom i uspjeli, a pred samim finišom su pregovori i s Toniom Teklićem i Michele Šegom. Tijekom nekoliko dana to će se riješiti. S Franom Brodićem smo sve dogovorili, on će biti naš igrač i više neće biti kod nas na posudbi. Svi igrači koji su bili na posudbi dogovaramo da ostanu i postanu naši igrači. Nekoliko igrača je na probi u klubu, to su Marino Bulat, Marko Karamarko, Ante Bekavac i Petar Šetka. Kosta Manev, 29-godišnji stoper,  bi se trebao danas priključiti momčadi. Također ćemo prvoj ekipi priključiti i naše perspektivne juniore Havojića, Buljana,Težaka, Canjugu. S posudbe se vraćaju Demir Peco i Jorgo Pellumbi, dodao je Šafarić.

Ukupno je 30-tak igrača na klupskoj prozivci s trenerom Mariom Kovačevićem. U klubu nisu produžili suradnju s Juricom Grgecom, Markom Kovačićem, Ricardom Bagadurom, a s Matejem Senićem još nije postignut dogovor. Također, s posudbe se vjerojatno neće vratiti Ivan Novoselec i Marko Stolnik.

- Planiramo dovesti desnog bočnog, stopera i prvog kilera u napadu. Međutim, vidjet ćemo što se nudi na tržištu, najavio je Šafarić.

Prijelazni rok nogometaša počinje 15. lipnja i traje do kraja kolovoza, tako da će biti vremena za dogovor sa željenim igračima.

Komentari