PRVI TENISKI SLEECER OPEN TURNIR

Sredinom travnja u Varaždinu će se održati jedinstveni teniski turnir

Objavljeno: 16.03.2019. 10:25

Zadnja izmjena: 16.03.2019. 10:30

Sredinom travnja sve ljubitelje tenisa u Varaždinu i okolici očekuje prava sportska poslastica. Riječ je o prvom i jedinstvenom Sliceer Opet turniru koji su kroz Sliceer aplikaciju osmislili Hrvoje Šipuš i Saša Fišter.

Novost je i to da će se u organizaciju uključiti dva varaždinska teniska kluba uz pokroviteljstvo Grada Varaždina i Teniskog saveza Varaždinske županije.

- Kolega Saša Fišter i ja prošle smo godine došli na ideju pokretanja Sliceer aplikacije, koja će biti svojevrsna društvena mreža tenisača, a objedinila bi sve tenisače i tenisačice na jedno mjesto, gdje se putem posebnog algoritma bez obzira na dob i spol izračunava tzv. teniski rang svakog tenisača, koji se onda svrstavaju u jakosne skupine, rekao je Hrvoje Šipuš. - Smatram da bi to moglo biti vrlo interesantno za same korisnike, koji će pritom imati pravo nastupa na prvom Sliceer Open turniru. Taj turnir će se održati pod pokroviteljstvom Grada Varaždina i Teniskog saveza Varaždinske županije u suorganizaciji TK Varteks i TK Varaždin 1181 na terenina teniskog kluba Varaždin 1181. Prvi Sliceer Open turnir održat će se 13. travnja a bit će profesionalno organiziran za rekreativne tenisače. Također je osiguran novčani nagradni fond. Biti će to prvi turnir takvog tipa za rekreativne tenisače u Hrvatskoj, sve u smjeru popularizacije tenisa u sve dobne skupine, istaknuo je Šipuš.

Komentari