ODRŽAN ŽDRIJEB

Stariji pioniri Varteksa u četvrtfinalu kupa igraju protiv Rijeke

Objavljeno: 29.02.2024. 14:16

Zadnja izmjena: 29.02.2024. 14:16

Ekipa U15 Varteksa, koju vodi Dominik Matučec konačno je saznala i protivnika u četvrtfinalu kupa Hrvatske - bit će to HNK Rijeka, jedan od najboljih klubova u Hrvatskoj, takođar i klub s jednom od najboljih škola nogometa u Hrvatskoj.

Dobra vijest za Varteks jest da će se susret igrati na domaćem terenu, i to samo jedna utakmica, ali već i ovo je veliki uspjeh za ekipu koju vodi Dominik Matučec. Uostalom, ovo je ponavljanje najvećeg uspjeha u povijesti NK Varteksa. 

- Zadovoljni smo sa ždrijebom, iako moram priznati da nam je bilo svejedno tko će biti protivnik. Drago nam je da se možemo vidjeti gdje smo protiv jedne od najboljih nogometnih škola u državi, i to na našem domaćem terenu. Veselimo se utakmici protiv Rijeke, maksimalno ćemo se pripremiti za nju i vjerujemo da imamo šanse. Igrat ćemo bez pritiska jer istu tretiramo kao nagradu za dosadašnji rad - istaknuo je Dominik Matučec, trener mladih Bumbara.

Za sad se ne zna točan datum, a predviđeni termini su 13.3., 17.3. ili 24.3., ali po svemu sudeći, trebao bi to biti upravo prvi datum. 

Komentari