kobni preokret

Starr izgubio finale Europske Superlige i ima za čim žaliti

Objavljeno: 30.04.2017. 16:42

Zadnja izmjena: 30.04.2017. 20:59

Foto: YouTube/Screenshot

Starr je danas poražen i u uzvratnom susretu protiv slovačkog Vydranya - ovog puta na svom domaćem terenu u LifeClass Termama Sveti Martin. Meč je bio izravno prenošen i na njihovom YouTube kanalu.

Sad je bilo 5:4 - a s obzirom da je prvi meč završio s 6:4 za Slovake, 5. pobjeda značila je ujedno i završetak svake matematičke nade za naše stolnotenisače. A moglo je sve to i bolje završiti, uz malo više sreće i koncentracije. Starr je vodio s 2:0, Slovaci su potom izjednačili na 2:2, da bi Starr opet poveo s 3:2. I onda je Zeng Jia prilično neočekivano izgubio svoj meč Samuela Gotova.

Preokret na 4:3

Da stvar bude gora, to je dekoncentriralo Ređepa koji je istodobno igrao za drugim stolom i onda popustio i izgubio ključne poene u svom meču. Slovaci su poveli 4:3, i onda je samo preostalo njihovom najboljem igraču Didulchu da pobijedi Ređepa. Starrovcima nemamo što za zamjeriti - impresionira kako je 44-godišnji Ronald Ređep, koji je ujedno i predsjednik kluba, pokretan i spreman za borbu. Ostaje žal što je Zeng Jia izgubio, ali i to je dio sporta.

Naše stolnotenisače sada očekuje finalni turnir Hrvatske Superlige, a sama činjenica da su se na oba ova natjecanja plasirali u finalne obračune dovoljno govori o snazi Starra. Dečki zaslužuju sve čestitke, uvjereni smo da će u sezonama koje dolaze igrati sve važniju i istaknutiju ulogu i u domaćem i u europskom stolnom tenisu.

Komentari