Štefica Bubnjarić i Silvio Horvat prvaci Hrvatske u combat savateu za juniore i seniore

Piše: eVz

Objavljeno: 29.04.2015. 13:55

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:18

Foto: Izvor: Kneginec.hr

U prepunoj sportskoj dvorani Sv. Ivan Zelina održane su finalne borbe u combat savateu za juniore, seniorke i seniore.

Kod seniorki u kategoriji do 60 kg Štefica Bubnjarić SK "Šimunec-Gym" Varaždin pobijedila je Antoniju Sokolić SK "Omega" Varaždin prekidom u drugoj rundi.

Od početka meča Štefica je nametnula svoj ritam borbe, te je nakon nekoliko preciznih udaraca rukom i nogom prisilila protivnicu na predaju.

U seniorskoj konkurenciji Silvio Horvat SK "Omega-Gym" Kneginec u kategoriji do 85 kg za protivnika je imao aktualnog prvaka Hrvatske Marka Gospočića iz SK "Stubica". S mečom su obojica krenuli vrlo agresivno, te se odmah vidjelo da i jedan i drugi žele meč završiti prekidom.

Silvio je kontrolirao meč od samog početka pa je i bodovno vodio. Pred kraj 5. runde s nekoliko jakih i preciznih krošea klasično je nokautirao Marka i zasluženo postao prvak države.

Sljedeći nastup Štefica i Silvio imat će na Balkanskom prvenstvu u combat savateu koje će se održati 9. i 10. svibnja u Varaždinu, gdje će nastupati kao reprezentativci Hrvatske, dok će Roko Novak SK "Šimunec-Gym" Varaždin do 70 kg i Antonio Težački SK "Omega-Gym" Kneginec +85 kg nastupiti za reprezentaciju u assaut savateu.

Treneri kluba Predrag Šimunec i Nikola Kaniški ističu da se samo predanim radom dolazi do ovako vrijednih rezultata i naposljetku pozivom u reprezentaciju.

 

Komentari