Održana Skupština NK Varaždina

Stjepan Cvek novi predsjednik kluba

Objavljeno: 08.07.2016. 20:45

Zadnja izmjena: 08.07.2016. 21:03

Trećeligaš NK Varaždin u petak je održao je izvanrednu Skupštinu na kojoj je donjeto puno novih odluka. Dosadašnji predsjednik Roman Modrić, zbog prezauzetosti radnim obvezama u svojoj tvrtki, podnio je ostavku. Skupštinari, kojih je bilo 110 od ukupno 164, jednoglasno su njegovu želju prihvatili i isto tako jednoglasno za novog predsjednika izabrali Stjepana Cveka Cibu.

- Zahvaljujem se na ukazanom povjerenju, ali moram zahvaliti i dosadašnjem predsjedniku Modriću na svemu što je učinio za ovaj klub. Kada je preuzeo ovu funkciju dug kluba bio je veći od 700.000 kuna, a danas je smanjen na samo 100.000 i vjerujem kako ćemo ga riješiti do početka prvenstva. Velika mi je želja da nakon nadolazeće sezone postanemo drugoligaši. Veliki sam optimist, već smo poduzeli određene korake u smislu dovođenja pojačanja samo o imenima za sada još ne mogu govoriti. Druga liga nam je također vrlo bitna kako bismo konačno zaustavili odljev naših mladih igrača na kojima ćemo graditi budućnost – rekao je Cvek.

Izvršni odbor NK Varaždina ubuduće će umjesto dosadašnjih petnaest brojiti devet članova. Potpredsjednici, a ujedno i članovi Izvršnog odbora, biti će proslavljeni Varteksov internacionalac Davor Vugrinec i sin bivšeg igrača i trenera Varteksa Toni Dalić, a ostali članovi su: Saša Vojnović, Zvonko Drožđek, Nikola Prpić, Krešo Dejanović. Roman Modrić i Željko Kušter.  Istovremeno imenovan je novi Nadzorni odbor u kojem su Josip Vugrinec, Josip Tot i Patrik Košćak.  

Mnoge će sigurno zanimati kako će izgledati igrački kadar u novom prvenstvu. Trener seniora biti će Miljenko Telebar. Koliko smo uspjeli saznati ostat će velika većina igrača koji su dres Varaždina nosili i prošle sezone, a među njima Jertec i Jagačić, dok će klub najvjerojatnije napustiti samo mladi Ivan Posavec. Što se tiče dolazaka Nikola Šafarić je siguran, vrlo vjerojatno i Ivan Conjar, a u tajnosti se drže imena još četvorice bivših igrača Varteksa s kojima se pregovara. No sve će se, više – manje, znati do početka priprema koje su zakazane za 18. srpnja.

Komentari