na korak od još jednog finala

STK Starr glatkom pobjedom u Puli prakitčki osigurao finale Superlige

Objavljeno: 20.04.2017. 12:28

Zadnja izmjena: 20.04.2017. 12:30

U prvom susretu polufinala hrvatske stolnoteniske Superlige igrači STK Starr na gostovanju u Puli nadvladali su domaću momčad s maksimalnih 4:0 i time praktički osigurali finale najjačeg državnog stolnoteniskog natjecanja.

Štoviše, Puležani su uspjeli dobiti samo dva seta i to u prvom meču u igri parova, dok su sve ostale susrete naši igrači riješili su s 3:0. Uzvrat se u varaždinskoj Areni igra prekosutra u subotu, a stolnotenisačima Pule ostale su samo teorijske šanse da se ipak probiju u finale. Drugim riječima, trebaju pobijediti u sva 4 meča i pritom izgubiti samo 1 set. No, sudeći prema prvom meču, bilo koji rezultat osim glatke pobjede Varaždinaca bio bi veliko iznenađenje.

STK Starr je stoga već u mislima u finalu Superlige, gdje ih najvjerojatnije očekuje favorit ovog prvenstva STK Libertas Marinkolor iz Dubrovnika, koji je odnio pobjedu nad GSTK Zagreb od 4:1. A odmah nakon polufinalnog meča s Pulom, STK Starr već u ponedjeljak očekuje prvi meč finala Europske Superlige, kojega igra u slovačkim Vydranima kod istoimene ekipe. Po svim ovim rezultatima STK Starr je ove godine najuspješnija momčad ne samo našega kraja - stoga dođite u Arenu ove subote u 11 sati pružiti potporu našim superuspješnim stolnotenisačima!

Komentari