STOLNI TENIS

STK Starr i STK Varaždin igrat će završnicu Kupa 11. srpnja

Objavljeno: 08.07.2020. 19:52

Zadnja izmjena: 08.07.2020. 19:55

NK HSTS-a je na zahtjev STK Starr Varaždin za odgodom završnice Hrvatskog kupa za rujan sa četiri glasa za i jedni suzdržanim glasom (zbog sukoba interesa) odlučila da se završnica Kupa igra 11. srpnja 2020.

Objašnjavajući razloge za tu odluku naveli su da epidemiološka situacija trenutno dozvoljava odigravanje završnice Kupa jer je vrlo jednostavno sprovesti epidemiološke mjere za završnicu Kupa, a  odgoda završnica Kupa za datume nakon početka prijelaznog roka nije moguća, jer je zaključak NK HSTS-a da je odigravanje završnice Kupa nakon prijelaznog roka neregularno (zbog mogućih promjena u sastavima ekipa).

NK HSTS-a će pozorno pratiti epidemiološku situaciju, te će u slučaju pogoršanja epidemiološke situacija ili u slučaju drugačijih preporuka HZJZ donijeti adekvatne i pravovremene odluke. 

Domaćin završnice Kupa Hrvatske za žene je STK dr. Časl (dvorana OŠ Kreativan razvoj, Dedići 102), a završnicu su izborile ekipe: STK dr. Časl Zagreb, STK Varaždin, STK Malinska Dubašnica i STK Vodovod Osijek

Domaćin završnice Kupa Hrvatske za muške je GSTK Zagreb. Završnica će se održati u Samoboru (Stolnoteniska dvorana Samobor, Gajeva 48), a završnicu su izborile momčadi: GSTK Zagreb, STK Starr Varaždin, STK Libertas Marinkolor i STK Vodovod Osijek.

Ukoliko se završnica Hrvatskog kupa neće biti u mogućnosti održati do početka prijelaznog roka, kup natjecanje će se za sezonu 2019./20. otkazati

Komentari