stolni tenis

STK Starr je uvjerljivo, s rezultatom 4:0 pobijedio Pulu!

Objavljeno: 23.04.2017. 09:38

Zadnja izmjena: 23.04.2017. 09:38

Foto: STK Starr

U uzvratnom susretu polufinala hrvatske stolnoteniske Superlige STK Starr ponovo je uvjerljivo s rezultatom 4:0 pobijedio STK Pula. 

Ovaj put su Varaždinci gostima prepustili samo dva seta. STK Starr je nastupio u najjačem sastavu, te su tako nastupili stolnotenisači: Ronald Ređep, Zeng Jia i Tomislav Zubčić.

Predsjednik i igrač STK Starr, Ronald Ređep ovom je prilikom istaknuo kako je rezultatski plan kluba za ovu sezonu premašen, najbitnija je bila Europska Superliga i ETTU kup i tu je ostvaren uspjeh ulaskom u treći krug. Klub čekaju još finalni susreti Europske Superlige gdje će dodatno brusiti formu za susrete s Libertasom.

-  Normalno, sada kad smo u finalu hrvatske stolnoteniske Superlige sigurno je da ćemo još jače gristi. Naša prednost je da smo neopterećeni za razliku od Dubrovčana, koji dvije godine love titulu i ove sezone su uložili dosta novaca u momčad. Imamo i Tomislava Zubčića koji je dvije godine bio njihov najbolji igrač. Sa suparničkim igračima smo u odličnim odnosima, jako dobro se poznajemo i bit će to jedan spektakl. Nadam se sportskom i fer navijanju - istaknuo je Ronald Ređep, igrač i predsjednik STK Starr.

Komentari