NK VARAŽDIN

Što se sve promijenilo u NK Varaždin?

Objavljeno: 21.09.2021. 12:11

Zadnja izmjena: 21.09.2021. 12:12

Slijedom slabijih rezultata u početnim kolima Duge HNL u NK Varaždinu došlo je do smjene trenera. Tako je od danas umjesto Maria Carevića predstavljen novi trener Mario Kovačevi.

Ciljevi u NK Varaždin nisu se bitno promijenili, ali za povratak u Prvu HNL šest bodova iz prvih šest kola nije dovoljno. Predsjednik NK Varaždin Dražen Vitez tako je jučer sazvao IO te je dogovorena promjena trenera. 

- Svlačionica dobro diše, atmosfera je dobra, nedostaje nam mali detalj zbog kojeg nismo pobjeđivali, a vjerujem da je taj detalj gospodin Kovačević i da će on s pozitivnom energijom koju ima napraviti dobre stvari te da ćemo u dogledno vrijeme gledati daleko bolje izvedbe naše momčadi i da će naši gledatelji, koji naše utakmice pohode u velikom broju, biti zadovoljni te da ćemo se na kraju sezone svi biti zadovoljni ulaskom u Prvu HNL, naglasio je Vitez.

Mario Kovačević već je bio trener u NK Varaždin pa dobro poznaje situaciju. U obavljanju trenerskih poslova Kovačićev zamjenik bit će Robert Težački, a kondicijski trener kao trener golmana ostaju kao i do sada Bojan Golub i Stanislav Posavec.

- Drago mi je čuti da su ambicije i dalje da se borimo za Prvu HNL, a i osobno smatram da to možemo, jer da nije tako ne bih ni dolazio u klub. Druga liga je godinama izjednačena, nije lako igrati, ali imamo dobar igrački kadar, vjerujem da ću svoju pozitivnom energijom razbuditi igrače, kvaliteta postoji. Takav sam trener i čovjek koji dajem sve od sebe a to ću tražiti i od svojih igrača, izjavio je Kovačević prilikom preuzimanja klupe Varaždina.

 Novi trener Varaždina Mario Kovačević svoj ponovni debi kao trener varaždinskog drugoligaša imet će već sutra u utakmici 1/16 finala Kupa HNS-a protiv u Sesvetama.

Komentari