sportski uspjeh

Stolnotenisačica Tena Kovaček na turniru ostvarila sjajan uspjeh i dobila priliku zaigrati za reprezentaciju

Objavljeno: 29.01.2017. 09:17

Zadnja izmjena: 29.01.2017. 09:55

Foto: STK Varaždin

Na 3. turniru Hrvatskog stolnoteniskog saveza održanog u Ljubešćici, mlada igračica STK Varaždin, Tena Kovaček ostvarila je fantastičan uspjeh i time osigurala nastup za kadetsku reprezentaciju na međunarodnim turnirima u Češkoj i Italiji.

Tena je tek prvu godinu kadetknija u kategoriji starijih juniorki, no to je sputalo da se izbori za nastup u finalu i ostvari najbolji rezultat u dosadašnjoj karijeri. 

Već u grupi, Tena Kovaček je nagovjestila da je u sjajnoj formi i kao prvoplasirana prosla u glavni ždrijeb, a u grupi je pobijedila jednu od najboljih juniorki Hrvatske i drugu nositeljicu turnira, Leonu Šantek iz STK  Aquaestila i to rezultatom 3-2. 

U razigravanju je u četvrtfinalu pobijedila Teu Brnjić iz Dr. Časla rezultatom 3-1. Nakon toga je u polufinalu odličnom igrom pobjeđena jedna od najperspektivnijih mladih igračica Europe, Hana Arapović iz zagrebačkog Dr.Časla rezultatom 3-1. 

Nakon velikih pobjeda i teških mečeva, Tena je zaustavljena tek u finalu i to od mnogo iskusnije i starije igračice, Eme Marn iz STK Aquaestila.

 

 

Komentari