vrhunski rezultati

Stolnotenisačice STK Varaždina su postigle sjajne uspjehe na gostovanjima u Puli i Dugom Selu

Objavljeno: 31.10.2016. 09:01

Foto: Saša Suhodolčan

Stolnotenisačice kluba STK Varaždin ovog vikenda su na gostovanju u Puli upisale jednu iznimno važnu pobjedu protiv pulskog stolnoteniskog kluba, dok su na turniru u Dugom Selu osvojile tri bronce u tri kategorije. 

Pobjeda protiv STK Pula je već 4. pobjeda od pet odigranih mečeva u Super ligi. Od stolnotenisačica najviše se istaknula Petra Petek koja je uspješno odigrala dva pojedinačna meča protiv Ljiljane Janković i Dine Pervan.

Aktualne prvakinje Petra Petek i Bojana Poljak tada nisu dopustile iznenađenja prilikom meča protiv para Janković – Pervan u kojem su izborile pobjedu rezultatom 3-2.

Prateći ove sjajne rezultate iz Pule, mlade članice STK Varaždin su sudjelovanjem na jakom Memorijalu Saša Paar odigranom u Dugom Selu također osvojile visoke rezultate.

Tako je u mlađim kadetkinjama Lucija Sitar osvojila treće mjesto, dok je Jelena Vukelić  zaustavljena u četvrtfinalu. U kategoriji kadetkinja Tena Kovaček je također osvojila treće mjesto, kao i Gabrijela Badun u kategoriji juniorki.

Stolnotenisačice su tako osvojile tri bronce u tri kategorije, što je hvalevrijedan rezultat za mlade igračice STK Varaždin. Sljedeća utakmica na rasporedu je ona u kojoj Varaždinke u svojoj dvorani s početkom u 17 sati ugošćuju ekipu STK Tisa iz Zagreba. 

Uz fantastične uspjehe svojih stolnotenisačica, trener STK Varaždina, Saša Suhodolčan se također može pohvaliti vlastitim uspjehom, naime, nedavno je izabran za izbornika seniorske ženske reprezentacije. 

 

Komentari