za izniman uspjeh

Stolnoteniski klub Starr - dobitnik ovogodišnje Medalje Grada Varaždina

Objavljeno: 13.12.2016. 15:18

Stolnoteniski klub Starr dobitnik je ovogodišnje Medalje Grada Varaždina povodom Dana grada za postignute uzorne uspjehe od interesa za Grad Varaždin.  STK Starr je u prošloj natjecateljskoj sezoni 2015/2016. osvojio je treće mjesto u elitnom stolnoteniskom natjecanju – hrvatskoj Superligi.

To mu je bila i prva godina natjecanja u tom rangu. STK Starr jedini je hrvatski stolnoteniski klub koji se natječe u Europskoj Superligi, u kojoj je ove sezone 2016/2017. osigurao nastup u polufinalu što do sada nije uspjelo niti jednom sportskom kolektivu iz Varaždina.

Isto tako u ETTU Cupu stigao je do trećeg kruga natjecanja, a očekuje ga još natjecanje i u novom natjecanju hrvatskom stolnoteniskom kupu. Tako da će se u proljeće boriti u tri natjecanja za medalje, za sljedeću sezonu već je izborio nastup u Ligi prvaka.

Od ove sezone klub vodi i Stolnotenisko središte Sjever u kojem su obuhvaćene tri županije, te organizira sva natjecanja na nivou regije.

Osim toga klub prednjači u organizaciji stolnoteniskog natjecanja, tako je prošle godine bio domaćin PH za seniore i seniorke, pojedinačno i u parovima koji je po prvi puta prenošen uživo streamingom, bio je domaćin i reprezentaciji u kvalifikacijskom susretu s Bjelorusijom, a organizira PH za mlađe uzrasne kategorije.

 

Komentari