novost je ženska ekipa

FOTO: Stolnoteniski klub Starr počeo pripreme za novu sezonu

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 21.08.2017. 16:29

Zadnja izmjena: 21.08.2017. 16:33

STK Starr iz Varaždina je počeo s priprema za novu sezonu. Podsjetimo da je klub prošle sezone osvojio drugo mjesto u  hrvatskoj Superligi, također drugo mjesto u Europskoj Superligi, treće u Kupu te da je ušao u treći krug natjecanja ETTU Cupa.

Najveća novost je da od ove sezone klub ima i žensku ekipu i to u 1. Hrvatskoj stolnoteniskoj ligi za žene Istok. Na pripremama muškog dijela kluba za sada su Horvat, Kraljić, Šantek, Ređep i Milak uz goste Kovača, Runjića i Vidačeka. Kasnije će se pridružiti i paraolimpijski prvak iz Ria 2016.godine Wil Bayley, Zeng Jia te novi član Tan Ruiwu.

U ženskom dijelu na pripremama su Krupski, Štriga, Matijašec i Borovec. Sve su to mlade igračice koje će ovako stjecati potrebo iskustvo za kasniju seniorsku karijeru. Sve su one i polaznice Regionalnog stolnoteniskog centra Varaždin. Sljedeći tjedan s punim radom počinje i ljetni kamp Regionalnog stolnoteniskog centra Varaždin, kojeg vodi STK Starr i Ronald Ređep, a okuplja najperspektivnije mlade stolnotenisače i stolnotenisačice.

U rad kampa i STK Starr uključit će se i trener Zdenko Prskalo. RSTC prate HSTS i HOO, a očekuju se sparing partneri iz Slovenije i ostalih krajeva Hrvatske. STK Starr sezonu otvara organizacijom 7. VzPonga stolnoteniskog turnira za amaterske igrače i registrirane igrače u muškoj i ženskoj konkurenciji. Turnir će se održati 26. i 27. kolovoza u Areni Varaždin, a organizator je pripremio i nagrade za najbolje. 

Komentari