Dvoransko prvenstvo Hrvatske

Streličari 'Cekina' do šest pojedinačnih i zlatne ekipne medalje u Krapini

Objavljeno: 24.02.2016. 09:00

Zadnja izmjena: 24.02.2016. 09:08

Foto: SK Cekin

U Krapini je u organizaciji Hrvatskog streličarskog saveza i SK "Oroslavlje" održano dvoransko Prvenstvo Hrvatske za streličare na kojem je za Streličarski klub "Cekin" Varaždin nastupilo deset natjecatelja...

Osvojeno je šest pojedinačnih i jedan ekipna medalja. Zlato je u kategoriji kadeta osvojio Matija Hanžek, olimpijski luk, dok se u istoj kategoriji Antonijo Ritec okitio broncom.
Zlato u kategoriji veteranki osvojila je Božena Šimek-Šuplika, olimpijski luk, kojoj je tom prilikom uručeno priznanje Hrvatskog streličarskog saveza za šest aktaulnih državnih rekorda.

Zlato u kategoriji veterana osvojio je vjekoslav Rutić, standardni luk. Srebro u kategoriji vetarana osvojio je Domagog Dupor, dugi luk, dok je u broncu u istoj kategoriji izborio Radivoj Miladinović.

Uspješna je bila i ekipa veterana, dugi luk u sastavu: Radivoj Miladinović, Sanjin Rožić, i Domagoj Dupor osvojivši zlato.

Nešto manje sreće imala je ekipa seniora, olimpijski luk u sastavu: Damir Kolarek, Stjepan Gašparić i Stanko Težak koji su ovaj put zauzeli 4. mjesto.

Komentari